Veliki rukometni specijal

Kreće sezona navijanja, a mi smo detektirali koje sve vrste navijača postoje.
Prepoznajete li se?

Sadržaj donosi

Rukometna groznica zahvatila je Hrvatsku. Linu Červara i Kauboje očekuju teški ispiti na Europskom prvenstvu, a uz njih će biti cijela nacija. Bez obzira gdje gledali utakmice, jedno je sigurno, da ih nećete gledati bez hrane i pića i strastveno navijati za Kauboje.

Postoji više vrsta navijača, prepoznajete li se u nekom od njih dok gledate utakmice?

Novak

Tog navijača rukomet i hrvatska reprezentacija jako zanima, ali on ne razumije što se sve točno događa tijekom utakmice. Svaku utakmicu će gledati u dresu kakav nose rukometaši, vrlo je entuzijastičan i upija svaku informaciju.

Gladuš

Ovu vrstu navijača rukomet uopće ne zanima. Oni gledaju utakmice jer to rade i ostali, a u prvom planu su mu grickalice i piće koje je uvijek tu tijekom utakmice. Što je ukusnije, to je on sretniji. Rezultat mu uopće nije bitan.

Entuzijast

To je navijač kojeg sve jako zanima. On uživa u utakmici, bez obzira koja momčad pobjeđuje, a koja gubi. Govori da postoji momčad koja mu je najdraža, ali to nije istina. On navija za rukomet i oko svakog, čak i najnevažnijeg, događaja na terenu se jako uzbudi.

Trener

Poput statističara, niti on ne prestaje pričati tijekom utakmice, ali je puno glasniji i nervozniji. Gotovo cijelo vrijeme viče na televizor i ponaša se kao da je uz teren. Ako njegovoj momčadi krene loše, budite spremni na burnu reakciju. On bi najradije tada pozvao time-out i objasnio igračima što da rade.

Učitelj

Ako gledate utakmicu s njim, bolje da zapisujete što govori. On ne prestaje pričati tijekom utakmice, zna sve moguće podatke, sve o taktici i koje su karakteristike svakog igrača. Uz svaku akciju možete očekivati njegov stručni komentar. To je navijač koji cijeloj ekipi dijeli svoju mudrost i jako je nesretan ako netko ne razumije što je upravo objasnio.

Normalan navijač

On pristojno navija za svoju momčad. Nije preglasan i ne stvara pritisak na ostale navijače u grupi. Želi da njegova momčad pobjedi, ali ako se to ne dogodi nije pretjerano razočaran. Mirno prihvaća svaki rasplet.

Navijajte uz prave grickalice

Ponudu navijačkih grickalica na akciji provjerite u svom obližnjem Lidlu od 13.1.

Pročitaj i ovo